Plannen voor 2019

Onze product roadmap voor 2019

Zoals eerder vermeld, hebben we GROOTSE plannen in 2019. Hier alvast een exclusief kijkje in de features die je het komende jaar kunt verwachten.


Een gloednieuw dashboard

We gaan het Instant Magazine dashboard volledig opnieuw ontwerpen. Verwacht tal van handige nieuwe features, een beter overzicht van jouw publicaties en gemakkelijker toegang tot jouw verschillende assets.


Een nieuwe manier voor gebruikersbeheer

Als onderdeel van het nieuwe dashboard ontwikkelen we ook nieuwe tools voor het beheren van gebruikers. Verwacht nieuwe manieren om gebruikers te groeperen en de juiste rechten toe te wijzen.

Volledig nieuwe chart builder

We ontwikkelen een volledig nieuw Chart element om je te helpen data te visualiseren in jouw Instant Magazines.

De template manager

Een van onze meest gevraagde features komt binnenkort beschikbaar! Met de template manager kun je content blocks opslaan als templates en door je gehele account hergebruiken.

Contentpersonalisatie

We introduceren nieuwe manieren om jouw publicaties te personaliseren. Binnenkort kun je op intelligente wijze jouw content aanpassen gebaseerd op informatie over de lezer (bv. uit je CRM-systeem).

Complete publicatie templates

Onze designers zijn bezig met het bouwen van tientallen nieuwe publicatie templates. Wat je ook van plan bent te maken, je beschikt over de perfecte, vooraf ontworpen templates (bestaande uit meerdere pagina’s) om het creatieve proces te versnellen.

Andere plannen voor 2019

Naast deze features hebben we ook tal van andere plannen. Zo voegen we een aantal nieuwe manieren toe om je content te verfraaien met extra animaties en paginaovergangen. Je kunt ook binnenkort assets zoals logo's en kleuren automatisch van jouw website schrapen om gemakkelijk thema's, gebaseerd op je huisstijl, voor je content klaar te zetten.

Als klap op de vuurpijl zijn belangrijke integraties met CRM-systemen, marketing automation platformen en stockfoto sites binnenkort mogelijk. Zoals je ziet, komen er spannende tijden aan!


Waar kijk jij het meest naar uit?

We horen graag jouw mening over onze plannen voor 2019! Welke aankomende features spreken jou het meest aan?

Selecteer één of meer opties

Up next: Uitbreidingsplannen & Team Update

Naast alle productplannen willen we ook uitbreiden naar nieuwe regio's en ons internationale team laten groeien.