We zijn trots op de geweldige content die Instant Magazine gebruikers hebben gecreëerd in 2018.


INL Agency + Givaudan

Givaudan speelt behendig met veel van onze favoriete features in deze verbluffende content snack, van parallaxen tot achtergrondvideo’s. Deze 250-jarige reis is er één die je niet wilt missen.

Wil je alvast je plek claimen in het overzicht van de Beste content van 2019?


Trefoil + USA Volleyball

Instant Magazine wordt gebruikt om het officiële magazine van USA Volleyball te creëren. Hoe cool is dat? Er zitten tal van indrukwekkende elementen in, zoals spelersprofielen, maar met name de achtergrondvideo's zijn echt inspirerend.


BDO

Voor velen was de AVG (of GDPR) het grootste hoofdpijndossier van 2018. In deze interactieve nieuwsbrief neemt BDO een ingewikkeld onderwerp ter hand en maakt het duidelijk, eenvoudig en zelfs persoonlijk. Kortom, een sterk staaltje communicatie.


Route NL

Geen wonder dat 95% van de lezers de publicatie zou aanbevelen aan anderen. Van indrukwekkende foto's tot interactieve spookverhalen, deze publicatie heeft het allemaal!


IHG

We hebben een aantal event magazines die de lijst van dit jaar hebben gehaald, maar niet zo veel eventterugblikken. Voor iedereen die werkt in eventplanning of marketing, raden wij aan deze use case te bekijken. Het is een belangrijk middel om contact te houden met je bezoekers. Deze publicatie van IHG is een prachtig voorbeeld.


iMediate + Stayokay

Waarom op vakantie naar het buitenland als je eigen land zoveel te bieden heeft? Met een behendige combinatie van tekst, afbeeldingen en video deelt Stayokay verborgen pareltjes in Nederland en hebben ze een boodschap voor de lezer: Go Local!


St. Antonius Ziekenhuis

Dit kleurrijke jaarverslag van het St. Antonius Ziekenhuis in Nederland maakt gebruik van een perfecte verhouding tussen fotografie en tekst, waardoor de content snackable en aantrekkelijk is.


Catharina Ziekenhuis

Met dit prachtige jaarverslag bespaart het Catharina Ziekenhuis op printkosten, vergroot het haar bereik, betrekt het lezers op mobiele apparaten en verzamelt het statistieken over hoe hun content presteert. Mocht je je afvragen welke voordelen Instant Magazine-gebruikers zoal ervaren, hoef je niet verder te kijken.


UC Merced

Studenten gaan naar de universiteit in de hoop om belangrijke, innovatieve vaardigheden meester te worden. Wat is een betere manier voor hogescholen om getalenteerde jonge mensen aan te trekken dan om hun eigen innovativiteit te laten zien? Dat is precies wat UC Merced in deze publicatie doet over hoe zij de toekomst op hun campus in Central California vormgeven.

Bekijk meer prachtige voorbeelden