31 organisaties zijn geselecteerd voor Instant Magazine’s Beste Content van 2018. Bekijk het gebruik van fotografie, interactieve content en indrukwekkende dynamische features.


EYQ

EYQ van Ernst & Young is een van de meest unieke en indrukwekkende gebruikstoepassingen van Instant Magazine. Als 'contenthub' verzamelt het veel van hun ideeën over thought leadership op één centrale plek. De content wordt toegankelijker, eenvoudiger en visueel aantrekkelijker weergegeven dan op hun eigen website.


Een Veilig Gevoel

Het Nederlandse beveiligingsbedrijf Een Veilig Gevoel combineert in deze publicatie een mooi design met waardevolle content, zoals tips en interviews.


IHG

Overlays vormen een elegant alternatief voor het maken van hele nieuwe pagina's in jouw publicatie. Zoek niet verder dan deze gestroomlijnde one-pager brochure van IHG om enkele uitstekende overlay voorbeelden te bekijken.


De Rooy Metaaldesign

Deze interactieve brochure toont modern interieurwerk van de Nederlandse ontwerper De Rooy Metaaldesign en nodigt lezers uit om een afspraak te maken in hun showroom. Dat is nog eens een innovatieve salesstrategie!


J.W. Pepper & Son

Wie houdt er niet van vakantie? J.W. Pepper & Son speelt in op die gedachte met deze vakantie muziekcatalogus voor basis-, midden- en middelbare scholen. Bekijk daarnaast het gebruik van embedded mp3's, zodat de lezer precies weet hoe elk muziekstuk klinkt alvorens het te bestellen.


Royal Flora Holland + WijZe

Met mappen, grafieken, video's en statistieken biedt deze brochure accountmanagers van Royal FloraHolland belangrijke visuele hulp tijdens al hun salespresentaties. Wij begrijpen waarom.

Wil je jouw content alvast insturen als beste content van 2019?


NG Data

Gegevens en privacy zijn grote onderwerpen die opdoemen in de banksector. NG Data bespreekt deze onderwerpen in deze boeiende en educatieve publicatie.


Kingspan

Dit whitepaper over duurzame architectuur maakt intensief gebruik van fotografie om een meeslepende contentervaring te creëren.


Headlines

Heb je je ooit afgevraagd hoe interne communicatie werkt in een branche als Formule 1-races? Zoek niet verder dan het IC Magazine, de visueel verbluffende en fascinerende publicatie gemaakt door het Britse interne communicatiebureau Headlines.


High Profile Location

Van plan om Amsterdam te bezoeken? Greater Venues biedt deze handige gids voor de meest trendy plekken van de stad, boordevol achtergrondvideo's, dynamische animaties en overlays.


Codingame

We zijn erg fan van infographics gemaakt met Instant Magazine. Met alle mogelijkheden voor interactie en animatie, komen deze erg mooi uit. Codingame heeft geweldig werk verricht met het weergeven van statistieken van de software-industrie in deze enquête. Rock on, Codingame!

Bekijk meer prachtige voorbeelden op de volgende pagina