Al onze gebruikers creëren indrukwekkende content, maar de publicaties in dit overzicht sprongen er het afgelopen jaar uit.


WSP Canada

Al bijna 60 jaar draagt WSP bij aan het vormgeven van stedelijke en natuurlijke omgevingen met hun consulting- en managementdiensten. Als je nieuwsgierig bent naar hoe steden er in 2050 en daarna uit zullen zien, bekijk dan hun content, zoals deze prachtige one-pager over stedelijke voedselproductie.Intuitive Design + Industrial IoT World

Meer bezoekers en het enthousiasmeren van hen zijn twee dingen waar alle eventplanners mee worstelen. We dagen je echter uit om niet opgewonden te raken als je deze evenementenbrochure bekijkt, gemaakt door Intuitive Design, voor de 2018 Industrial IoT World-conferentie. Eventmarketeers, kijk en leer!


GRI Club

Hoe breng je vastgoedexperts en investeerders uit de hele wereld samen om hun branche te bespreken? Je gebruikt de universele taal van krachtige beelden! Dat is precies wat je vindt in de evenementenbrochures van de GRI Club.


Trilux + Get Inspired By Light

De naam zegt het al. Get inspired by light! Deze publicatie neemt de lezer mee op een reis door de wereld van licht. De verbluffende visuals en inspirerende interviews zullen zeker jouw interesse wekken.


Artsen zonder Grenzen

Dit magazine van de helden van Artsen zonder Grenzen boeit van begin tot eind. De inspirerende verhalen en het aangrijpende beeldmateriaal zorgen ervoor dat de lezer direct zelf in actie wil komen om het grenzeloze en levensreddende werk te steunen.


The Moodie Davitt Report

Het Moodie Davitt Report is een voorbeeld van hoe een diepgaand vakblad evengoed interessant en modern blijft. Als een bewijs daarvan zien ze het aantal lezers toenemen, ook buiten hun branche. Check als bonus vooral de advertenties in het Moodie Davitt Report.


Provincie Noord-Brabant

Dit rapport over de gesteldheid van Noord-Brabant is een perfect voorbeeld van content die te belangrijk is om verstopt te worden op een website.


MNP

Het beheren van persoonlijke financiën blijft een groot, eng onderwerp voor veel mensen. Met publicaties als deze biedt MNP duidelijk en toegankelijk onderwijs op dit gebied.


Clover Digital Media + Eureka Springs Visitor

Mis je de zomer ook zo? Clover Digital Media's juli bezoekersgids voor Eureka Springs laat je dagdromen voor je volgende warme vakantie.


Association of Home Appliance Manufacturers

De prachtige achtergrondvideo die de lezers op de eerste pagina van deze publicatie begroet, vertelt hen alles over de waarden van de Association of Home Appliance Manufacturer. Ze werken onvermoeibaar voor de rechten van fabrikanten en om de veiligheid van consumenten te bevorderen.