SEPTEMBER 2017

De volgende stappen

De Beta-omgeving van de Drag & Drop is inmiddels een maand beschikbaar voor alle klanten. Een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen maand en onze plannen te delen voor de komende periode!

We hebben veel waardevolle feedback ontvangen sinds de start van de Beta, waarvoor dank! Dit helpt ons ontzettend goed in het prioriteren van de Drag & Drop ontwikkelingen. In deze update lees je wat we al gerealiseerd hebben en wat nog op de agenda staat.

What's new?

Dit is nieuw in de Drag & Drop:

Video element

Video is nu beschikbaar als element. Dit betekent dat je altijd en overal een video kunt toevoegen aan je pagina. Daarnaast beheer je jouw video's nu ook in de Media Library. Als je daar een video toevoegt kun je die gemakkelijk op verschillende pagina's plaatsen.


Je bepaalt zelf hoe groot de video player weergegeven wordt en kunt ook andere styling opties gebruiken!

Scrolbare kolommen

Het is nu mogelijk om kolommen scrolbaar te maken. Zet eerst bij een Block de 'Full-Height' aan via Settings > General settings en voeg vervolgens een stuk tekst toe aan een kolom.


Als de tekst te lang is voor je scherm wordt de kolom automatisch scrolbaar en verschijnen er scroll buttons.

Paginaoverzicht

We hebben het paginaoverzicht in de Drag & Drop editor geoptimaliseerd. In 1 overzicht kun je hier nu al je pagina's zien. Binnenkort is het ook mogelijk om pagina's te hernoemen, te verplaatsen, te dupliceren of te verwijderen.

What's next?

Wil je weten waar we de komende tijd aan werken?


Background video


Stylebare
navigatie


Custom fonts


Hotspots


Overlays


Highlights

Dat was 'm, de Drag & Drop update voor deze maand. Heb je de Beta nog niet uitgeprobeerd? Log snel in en ga aan de slag!

September 2017: Volgende stappen
5/6