Vrijheid voor creatievelingen. Ondersteuning voor beginners.

Of je nu een ervaren grafische vormgever bent of totaal geen designervaring hebt, de nieuwe Drag & Drop-editor stelt je in staat om altijd exceptionele content te creëren.

Scrol naar beneden

Start met een blanco canvas of gebruik onze voorafgevulde pagina presets en content blokken

Het canvas

Als je aan de slag gaat met de Drag & Drop-editor en kiest voor “Start from scratch”, is het eerste wat je ziet een blanco canvas. Dit is de eerste pagina van je publicatie en de start van iets moois.


Dit canvas is waar het nu allemaal gebeurt, hier komt al jouw creativiteit tot leven. Je zit namelijk niet langer vast aan vooraf bepaalde pagina templates waardoor je nu volledig los kunt gaan met je content.


De creatieve controle over jouw interactieve digitale content ligt nu compleet in jouw handen!

Pagina presets

Niet iedereen voelt zich volledig comfortabel om te beginnen met een blanco canvas. Daarom hebben we een groot aanbod aan vooraf gevulde pagina presets gecreëerd.


Bij het maken van nieuwe pagina’s kun je nu kiezen voor professioneel vormgegeven pagina presets. Dit zijn prachtige, kant-en-klare pagina’s gevuld met dummy tekst, beeld en animaties.


Je kunt ze natuurlijk volledig zelf aanpassen. Van de gebruikte fonts, kleuren tot zelfs de margins en paddings. Jij bent volledig in controle.

Content blokken

Je pagina’s vullen met content is makkelijker dan ooit. Net als met de pagina presets hebben we ook een grote selectie van vooraf gevulde content blokken gedefinieerd die je gemakkelijk op je canvas kunt slepen.


Content blokken bestaan uit kolommen gevuld met beeld, tekstelementen, buttons en nog veel meer. Alles kun je volledig naar je eigen hand zetten.

Fabio Orlando, chief creative officer bij Tag Agency (Instant Magazine partner)

"We zijn nu in staat om snel en efficiënt prachtige, volledig responsive digitale publicaties, whitepapers, jaarverslagen en meer te maken voor onze klanten. En dat alles in een fractie van de tijd en energie die we er voorheen aan kwijt waren."

De grootste verbetering

Of je nu begint met een blanco canvas of met onze pagina presets, het grootste voordeel van de nieuwe editor is dat je geen preview meer nodig hebt.


De nieuwe Drag & Drop-editor is écht een What You See Is What You Get (WYSIWIG) tool waarmee je precies ziet wat je aanpast. Hiermee bespaar je een hoop tijd.


Je kunt nu ook de schermgrootte aanpassen om te zien hoe je publicatie eruitziet op verschillende formaten en zelfs aanpassingen maken die alleen invloed hebben op die specifieke schermgrootte.


En als je wilt zien hoe je publicatie eruitziet zonder al onze tools en opties, hebben we nog steeds onze vertrouwde preview button die de publicatie in een nieuw tabblad opent.

Geweldige support

We hebben een dedicated support omgeving gemaakt voor de Drag & Drop. Hier heb je toegang tot onze nieuwe interactieve handleidingen, instructievideo’s, FAQ’s en nog veel meer. Als je al een account hebt, vind je de support omgeving hier.

Drag & Drop webinars

Ga aan de slag met onze nieuwe Drag & Drop-editor. In 45 minuten ontdek je de belangrijkste verbeteringen en highlighten we alle nieuwe features. Er is per sessie plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus schrijf je meteen in!

Kun je niet wachten?

Nieuw bij Instant Magazine? Start een gratis trial voor 7 dagen.