Alles wat je nodig hebt om een vliegende start te maken.

Scrol naar beneden

Hulp nodig?

Ruim 4 jaar aan kwalitatieve klantfeedback en talloze uren aan gebruikerstesten zijn gegaan in het design van onze nieuwe editor om de Drag & Drop zo simpel en intuïtief mogelijk te maken. Of je technologie nu volledig omarmt of er weinig ervaring mee hebt, je zult merken dat het creëren van prachtige content met ons platform een fluitje van een cent is.


Mocht je toch wel tegen problemen aan lopen, hebben we meerdere manieren om je te ondersteunen.

In-editor tours

Nieuw in de editor? Volg dan zeker de verschillende rondleidingen die we aan onze editor hebben toegevoegd. Deze nemen je stap voor stap mee door de basics van ons platform, zodat je precies weet wat alles is en waar je alle verschillende instellingen kunt vinden.

Nieuwe instructievideo’s

Kickstart je Drag & Drop experience met onze nieuwe instructievideo’s! Ze bevatten alles wat je nodig hebt om de Drag & Drop-editor volledig onder de knie te krijgen. Je vindt ze in onze support omgeving of kunt ze direct bekijken op YouTube.

Vernieuwde handleiding

We hebben onze complete gids voor het gebruik van Instant Magazine opnieuw opgebouwd in de Drag & Drop-editor. In deze handleiding vind je instructies voor vrijwel alles wat je kunt doen met ons platform.

Persoon­lijke onder­steuning

Toch liever direct contact met een expert? Geen probleem. Stuur een e-mail, bel ons, stuur een support ticket of neem deel aan onze community. Je vindt het allemaal in onze support omgeving.


Van links naar rechts: Claire, Jonna en Ilse.

De afgelopen maanden hebben we een tevredenheids­score van 97% behaald met de tickets die we hebben opgelost, en daar zijn we super trots op!

Jonna Braam - Head of Support

Kickstarter

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding? Met onze betaalde Kickstarter training ondersteunen we je gedurende het gehele proces. Zo helpen we je met het verzamelen van content, trainen je in het gebruik van onze editor, zetten je huisstijl op, doen een controleslag voordat je gaat publiceren én delen best practices voor distributie & het analyseren van de data. Kortom, alles wat je nodig hebt om van je publicaties een groot succes te maken!


Meer informatie over deze service vind je hier.

Geweldige support

We hebben een dedicated support omgeving gemaakt voor de Drag & Drop. Hier heb je toegang tot onze nieuwe interactieve handleidingen, instructievideo’s, FAQ’s en nog veel meer. Als je al een account hebt, vind je de support omgeving hier.

Drag & Drop webinars

Ga aan de slag met onze nieuwe Drag & Drop-editor. In 45 minuten ontdek je de belangrijkste verbeteringen en highlighten we alle nieuwe features. Er is per sessie plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus schrijf je meteen in!

Kun je niet wachten?

Nieuw bij Instant Magazine? Start een gratis trial voor 7 dagen.