Inspirerende voorbeelden
van onze klanten

Scrol naar beneden

Gebouwd met 100% pure Drag & Drop

We worden continu blij verrast door de creativiteit van onze klanten. Hieronder vind je een selectie van de vele prachtige Instant Magazines die tot nu toe gemaakt zijn met de Drag & Drop-editor.

Laat je inspireren!

Duurzaamheids­verslag 2017

Albert Heijn maakt slim gebruik van creatieve lay-outs, geweldige afbeeldingen, boeiende video’s en subtiele animaties om hun jaarlijkse duurzaamheidsverslag dynamisch en leuk te maken.

Verlichting van de toekomst

Dit magazine van Trilux heeft een fantastische minimalistische touche. Het staat volledig in het teken van de verlichting van de toekomst. Als je een fan bent van mooi beeld, moet je deze zeker bekijken!

My Volvo Magazine 2018

Met de Vinter-editie van het My Volvo Magazine zet Volvo vol in op goede vormgeving. De prachtige afbeeldingen en vloeiende overgangen zorgen voor een geweldige content ervaring.

Inside Scoop

Dit ledenmagazine van BBN, het B2B-netwerk van bureaus, maakt gebruik van oogverblindende fotografie om van elke pagina een kunstwerk te maken.

IAMCHEF Magazine

De vierde editie van het interactieve IAMCHEF-magazine van Nestle belicht chef-kok Bjorn Massop en toont op prachtige wijze zijn verschillende seizoensgerechten.

rEVolution

In deze publicatie doet EVBox uitstekend verslag van de hoogtepunten van hun jaarlijkse eMobility-keynote en netwerkconferentie. Met dit soort content houden ze deelnemers tot lang na het evenement nog betrokken.

250 Year Odyssey

Deze unieke publicatie van de Franse parfumerie Givaudan neemt de lezer mee op een verbluffende visuele reis door hun 250-jarige geschiedenis.

Industrial IoT World

Dit opvallende event magazine inspireert lezers om ’s werelds grootste IoT evenement te bezoeken, georganiseerd in de Verenigde Staten. Van verbluffende statistieken tot een interactieve agenda, deze publicatie heeft het allemaal!

Amsterdam's Finest Spaces

Deze visueel aantrekkelijke catalogus voor evenementenruimtes in Amsterdam zal je waarschijnlijk niet snel vergeten. Greater Venues maakt uitstekend gebruik van full screen achtergrondvideo’s, dynamische animaties en handige overlays.

Bevrijd je content

Instant Magazine bevrijdt organisaties van de beperkingen van ouderwetse contentformaten zoals print en pdf, door ze in staat te stellen om prachtige interactieve content experiences te creëren, met een perfecte lezerservaring op ieder apparaat.


Of het nu een productcatalogus, personeelsblad, jaarverslag, whitepaper of offerte is, laat je content tot leven komen met Instant Magazine!

“Het publiceren van ons eerste digitale magazine was super eenvoudig met de Drag & Drop-editor. Met het gebruiksgemak en de vele handige features konden we vlak na onze eMobility conferentie onze bezoekers informeren met prachtige, responsive content.”

Geweldige support

We hebben een dedicated support omgeving gemaakt voor de Drag & Drop. Hier heb je toegang tot onze nieuwe interactieve handleidingen, instructievideo’s, FAQ’s en nog veel meer. Als je al een account hebt, vind je de support omgeving hier.

Drag & Drop webinars

Ga aan de slag met onze nieuwe Drag & Drop-editor. In 45 minuten ontdek je de belangrijkste verbeteringen en highlighten we alle nieuwe features. Er is per sessie plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus schrijf je meteen in!

Kun je niet wachten?

Nieuw bij Instant Magazine? Start een gratis trial voor 7 dagen.