De technologie en mensen achter Instant Magazine 2.0

Scrol naar beneden

Wat je ziet is slechts het eindresultaat

Neem nou autorijden. Sleutel in het contact, sleutel omdraaien en de auto start. Maar als je vervolgens kijkt onder de motorkap, zul je ontdekken dat daar een hoop gebeurt waar je, tenzij je een monteur bent, waarschijnlijk niet veel van snapt. Het lijkt misschien zelfs wel op magie.


Dit is bij Instant Magazine niet anders, er gebeurt ontzettend veel achter de schermen. En ook al mag het lijken op tovenarij, het is echt het resultaat van een groep zeer getalenteerde developers die gebruik maken van geavanceerde technologieën.


Op deze pagina laten we je graag kennis maken met de technologie én mensen die schuilgaan achter de schermen van Instant Magazine 2.0.

"Voldoende geavanceerde technologie is niet te onderscheiden van magie."

Arthur C. Clarke

Het nieuwe framework

Instant Magazines zijn beter én sneller dan ooit tevoren, terwijl de creatie van publicaties nog nooit zo simpel is geweest. De eenvoud van onze Drag & Drop-editor wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende technologische ontwikkelingen.


Het nieuwe Instant Magazine is namelijk volledig gebouwd met ReactJS, Redux en RxJS, krachtige JavaScript frameworks die jouw creatieve uitspattingen vanuit onze editor vertalen naar verfijnde code die webbrowsers perfect interpreteren.


Zodra je op de Publish button klikt, verwijdert onze software alle onnodige code die onderdeel is van onze editor en blijft alleen jouw publicatie, als schone HTML5, over.


Klinkt simpel, toch?

Interview met Joost Galama

We vragen Joost Galama, Technical Architect én Chief Technology Officer, wat er zo bijzonder is aan deze moderne technologieën en hoe Instant Magazine zich zal blijven ontwikkelen.

Ontmoet onze developers

In het tijdperk van Artificial Intelligence zou je misschien verwachten dat Instant Magazine 2.0 zichzelf heeft gebouwd, maar dat is niet het geval. Het is het resultaat van echte, slimme mensen.


Hier zijn een aantal van de briljante geesten achter onze nieuwe editor.

Ces

Front-End Developer

Ces heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het Theme en de Navigation Settings. Daarnaast verbetert hij continu de user experience.

Sven

Front-End Developer

Verantwoordelijk voor verschillende optimalisatieslagen in het nieuwe Instant Magazine, waaronder server-side rendering.

Martijn

Front-End Developer

Martijn is altijd up-to-date op het gebied van technologische ontwikkelingen, hij bouwt nieuwe features en draagt zorg voor de gebruiksvriendelijkheid.

Jean-Pierre

Quality Assurance

Geen ander mens op aarde spendeert meer tijd in Instant Magazine dan JP. Hij doet er alles aan om het werk van onze developers kapot te krijgen.

Barry

JavaScript Guru

Barry is een belangrijke schakel bij de ontwikkeling van verschillende features. De rich text editor is een van zijn belangrijkste projecten.

Melvin

Front-End Ninja

Melvin draagt bij aan verschillende front-end projecten. En dat allemaal terwijl hij verschillende flying roundhouse kicks uitvoert.

Geoffrey

The Dark Coder

Gebruikt de Force om ervoor te zorgen dat de back-end gereed is voor nieuwe front-end features.

Dylan

PHP Engineer

Dylan begeleidt de constante ontwikkeling van onze API door gebruik te maken van PHP en het mysterieuze Doctrine ORM.

Daniel

Product Owner

Stuurt onze developers in de juiste richting en zorgt ervoor dat features uit onze roadmap op tijd klaar zijn en in de meest efficiënte volgorde worden ontwikkeld.

Tom

UX Wizard

Tom gebruikt zijn magische design skills om onze editor zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Fabian

Graphic Designer

Je kunt ze het zo gek niet bedenken of Fabian kan het ontwerpen. Hij designt prachtig beeld, waaronder de visuals van deze publicatie.

Russell

Silent Witness

Ons geliefde kantoordier, Russell, houdt onze activiteiten stilletjes in de gaten vanuit haar veilige hoekje.

Join ons team

Instant Magazine groeit snel, daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde developers die hun vakgebied meester zijn. Interesse? Bekijk onze vacatures!

De roadmap

Ons development team is continu bezig om de mogelijkheden in onze Drag & Drop-editor uit te breiden. Als je graag up-to-date wilt blijven van de voortgang en de verwachte timeline van aankomende features, check dan zeker onze product roadmap.

Geweldige support

We hebben een dedicated support omgeving gemaakt voor de Drag & Drop. Hier heb je toegang tot onze nieuwe interactieve handleidingen, instructievideo’s, FAQ’s en nog veel meer. Als je al een account hebt, vind je de support omgeving hier.

Drag & Drop Webinar

Ga aan de slag met onze nieuwe Drag & Drop-editor. In 45 minuten ontdek je de belangrijkste verbeteringen en highlighten we alle nieuwe features. Er is per sessie plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus schrijf je meteen in!

Kun je niet wachten?

Nieuw bij Instant Magazine? Start een gratis trial voor 7 dagen.