De voordelen van
de nieuwe editor

Software die beter en beter wordt

Scrol naar beneden

Met Instant Magazine zijn we al enige tijd één van de beste cloud-based platforms voor de creatie van interactieve, responsive sales- en marketing publicaties. We helpen ruim 1.200 bedrijven en creatieve bureaus met de productie van content die écht opvalt.


Maar zoals alles verandert software continu. Tech bedrijven moeten zich blijven ontwikkelen of riskeren uit de gratie te vallen.


Wij doen er alles aan om voorop te blijven lopen. Om die reden hebben we ons platform van de grond af aan opnieuw opgebouwd met de nieuwste, meest vooruitstrevende technologieën. Onze gloednieuwe Drag & Drop-editor is sneller, krachtiger en intuïtiever dan ooit tevoren.

Wat is er zo geweldig aan Drag & Drop?

Meer creatieve vrijheid dan ooit tevoren


De tijd van vastgezette pagina templates is voorbij! Met de Drag & Drop-editor kun je starten met een leeg canvas en daar zo creatief mee omgaan als je wilt. Dat klinkt misschien spannend, maar maak je geen zorgen. We hebben een groot aantal nieuwe pagina presets en vooraf gevulde content blokken ontwikkeld om je te ondersteunen.

Geen aparte preview meer nodig


Met inline editing is geswitch tussen tabbladen, om te zien hoe je publicatie eruitziet, niet meer nodig. Met de Drag & Drop zie je precies hoe je publicatie eruitziet tijdens het bouwen. Het is nu écht een "What You See Is What You Get" (WYSIWIG) editor.

Sneller dan ooit publicaties maken


Met de Drag & Drop-editor is publicaties maken makkelijker dan ooit, waardoor je meer tijd overhoudt voor het verzamelen en creëren van content en minder tijd hoeft te spenderen aan vormgeving. Met handige nieuwe features zoals de image cropper en de verbeterde media library versnellen we het creatieve proces.

Geweldige support

We hebben een dedicated support omgeving gemaakt voor de Drag & Drop. Hier heb je toegang tot onze nieuwe interactieve handleidingen, instructievideo’s, FAQ’s en nog veel meer. Als je al een account hebt, vind je de support omgeving hier.

Drag & Drop webinars

Ga aan de slag met onze nieuwe Drag & Drop-editor. In 45 minuten ontdek je de belangrijkste verbeteringen en highlighten we alle nieuwe features. Er is per sessie plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus schrijf je meteen in!

Kun je niet wachten?

Nieuw bij Instant Magazine? Start een gratis trial voor 7 dagen.