De voordelen
van de
nieuwe viewer

Gebouwd voor maximale performance

Onze klanten willen meer snelheid, meer conversies en een groter bereik. Daarom hebben we onze nieuwe viewing engine om deze pijlers heen gebouwd. Het nieuwe Instant Magazine is sneller, zodat je lezers meer tijd zullen besteden aan je content, én volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat lezers het makkelijker vinden.

Scrol naar beneden

Wat is er nieuw aan de
viewing engine?

Nieuwe Instant Magazines
zijn supersnel


We maken nu gebruik van “server-side rendering”. Dit betekent dat de pagina’s al geladen zijn voordat ze bij de lezer terecht komen, in plaats van dat pagina’s pas geladen worden bij de lezer zelf. Simpel gezegd: Instant Magazines laden sneller dan ooit tevoren. Ze zijn nu zelfs zó snel dat een laadscherm niet meer nodig is.

Volledig zoekmachine proof


Een ander groot voordeel van server-side rendering is dat crawlers van zoekmachines nog beter in staat zijn om de content van je publicatie uit te lezen. Instant Magazines zijn nu perfect geoptimaliseerd om gevonden te worden in zoekresultaten.

Ontworpen voor de
moderne wereld


We hebben een groot deel van onze tijd gespendeerd aan testen en quality assurance, om er zeker van te zijn dat nieuwe Instant Magazines responsive zijn en perfect werken op elke mogelijke device- en browsercombinatie.

Geweldige support

We hebben een dedicated support omgeving gemaakt voor de Drag & Drop. Hier heb je toegang tot onze nieuwe interactieve handleidingen, instructievideo’s, FAQ’s en nog veel meer. Als je al een account hebt, vind je de support omgeving hier.

Drag & Drop webinars

Ga aan de slag met onze nieuwe Drag & Drop-editor. In 45 minuten ontdek je de belangrijkste verbeteringen en highlighten we alle nieuwe features. Er is per sessie plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus schrijf je meteen in!

Kun je niet wachten?

Nieuw bij Instant Magazine? Start een gratis trial voor 7 dagen.