De beste nieuwe voorbeelden

Onze gebruikers publiceren dagelijks tientallen nieuwe Instant Magazines. Laat je door deze zes sensationele publicaties inspireren voor jouw volgende creatie.

KNect365
Industrial IoT World

EVENT MAGAZINE

Dit opvallende event magazine inspireert lezers om ’s werelds grootste IoT evenement te bezoeken, georganiseerd in de Verenigde Staten. Van verbluffende statistieken tot een interactieve agenda, deze publicatie heeft het allemaal!

BigLift Shipping
MC-Class

INTERACTIEVE BROCHURE

Op zoek naar een IJsbreker voor overzees transport? In deze interactieve brochure vind je een aantal van de meest indrukwekkende machines op aarde.

Keukenhof
Magazine 2017

ONLINE MAGAZINE

Het Keukenhof heeft zoveel moois te laten zien en er is geen betere manier om het te tonen dan in een Instant Magazine. De oneindige tulpenvelden en het prachtige Keukenhof Kasteel zorgen voor geweldige beelden. De achtergrond video op pagina 7 is werkelijk spectaculair.

Trilux
Get Inspired by Light

INTERACTIEF MAGAZINE

Dit inspirerende interactieve magazine van de architecten van Trilux bevat prachtige fotografie over de mooiste lichtprojecten op de wereld en interviews met experts uit de branche.

Headlines UK
IC Magazine

INTERACTIEF MAGAZINE

Dit meesterlijk opgezette interactieve magazine van Headlines UK bespreekt de betrokkenheid van werknemers binnen de Formule 1-wereld.

Movares
QS Magazine

PROJECT MAGAZINE

Na ruim 16 jaar werk vertelt ingenieursbedrijf Movares in de 6e editie van hun QS-magazine alles over de Noord-Zuidlijn. Door middel van een strak design en mooi beeldmateriaal lees je zo door dit prachtige magazine heen.

Op zoek naar meer inspiratie? We voegen regelmatig fraaie voorbeelden toe aan onze website, overzichtelijk gegroepeerd op toepassing.

Nieuw bij Instant Magazine? Start een gratis trial voor 7 dagen.