Trainingen

Wil je meer tips voor het creëren van de mooiste publicaties? Schrijf je dan in voor een van onze online webinars, of kom langs bij een van de learnsessies in Amsterdam.

Learnsessies

Onder begeleiding van onze designers ontwikkel je in 2,5 uur jouw eerste digitale publicatie! Je leert hoe je een voorpagina, index pagina en een longread creëert. Uiteraard laten we je tijdens deze sessie ook enkele inspirerende voorbeelden zien.


Na afloop van de learnsessie weet jij hoe je tekst, beeld en video kunt gebruiken, welke creatieve mogelijkheden er zijn en hoe je dit in jouw eigen publicatie kunt gebruiken.

Webinars

De Drag & Drop-editor

Ga aan de slag met onze nieuwe Drag & Drop-editor. In 45 minuten ontdek je de belangrijkste verbeteringen en highlighten we alle nieuwe features.

Google Analytics en Instant Magazine

Meet de prestaties van jouw content en leer hoe je deze inzichten gebruikt om jouw publicaties te optimaliseren. In deze webinar leer je alles wat je nodig hebt om te starten met Google Analytics voor Instant Magazine.

Advanced design technieken

Leer van de beste Instant Magazine designers hoe je met geheime trucs en geavanceerde designtechnieken je content nog meer laat opvallen.

Publicaties succesvol promoten

Ontdek hoe je met onze tips & tricks, tactieken en best practices meer lezers kunt bereiken en de engagement kunt vergroten. We laten zien hoe wij al jarenlang onze Instant Magazines met succes promoten.