Beste jaarverslag voorbeelden

Deze keer, met het einde van het jaar in zicht, focussen we op jaarverslagen. Laat je inspireren door deze vier exceptionele voorbeelden!

Albert Heijn

DUURZAAMHEIDSVERLAG 2017

Albert Heijn maakt slim gebruik van creatieve lay-outs, geweldige afbeeldingen, boeiende video’s en subtiele animaties om hun jaarlijkse duurzaamheidsverslag dynamisch en leuk te maken.

SOS Kinderdorpen

VERKORT JAARVERSLAG 2017

SOS Kinderdorpen heeft hun verkorte jaarverslag met Instant Magazine getransformeerd tot een prachtige interactieve publicatie. Met oogstrelend beeldmateriaal en briljant gebruik van hotspots houden ze lezers van begin tot eind geboeid.

St. Antonius Hospital

JAAROVERZICHT 2017

Dit kleurrijke jaarverslag van het St. Antonius Ziekenhuis balanceert fotografie en tekst om een contentervaring te creëren die lekker wegleest.

University of California Merced

JAARVERSLAG 2017

De University of California Merced besloot een format te kiezen dat speciaal ontwikkeld is voor de huidige tijd. Hun digitale jaarverslag is interactief, informatief en bovenal goed leesbaar op elk device.

Creëer jouw volgende jaarverslag

Is jouw jaarverslag net zo gelikt als deze voorbeelden? Tijd om jouw volgende jaarverslag ook in Instant Magazine te maken!