De beste voorbeelden

Dagelijks worden er tientallen Instant Magazines gepubliceerd. Laat je door deze zes sensationele publicaties inspireren voor jouw volgende publicatie.

scrol naar beneden

Albert Heijn

Jaarverslag

Albert Heijn maakt slim gebruik van creatieve lay-outs, geweldige afbeeldingen, boeiende video’s en subtiele animaties om hun jaarlijkse duurzaamheidsverslag dynamisch en leuk te maken.

BBN

Ledenmagazine

Dit ledenmagazine van BBN, het B2B-netwerk van bureaus, maakt gebruik van fantastische fotografie om van elke pagina een kunstwerk te maken.BDO

Brochure

Met deze fraai geproduceerde speciale editie toveren BDO en het creatieve bureau Scripta een ogenschijnlijk saai onderwerp om in content die boeiend is en écht tot leven komt.


GIBL

Nieuwsbrief

Dit magazine van Trilux heeft een fantastische minimalistische touche. Het staat volledig in het teken van de verlichting van de toekomst. Als je een fan bent van mooi beeld, moet je deze zeker bekijken!

Route.nl

Online magazine

Dit prachtige online magazine highlight een aantal van de fraaiste fietsroutes en bezienswaardigheden in Nederland. De publicatie zit vol met routeplanners, QR-codes en mogelijkheden om je te abonneren.

Wideoyster

Brochure

Deze reisbrochure zorgt ervoor dat je direct je tas begint te pakken. Door de geweldige combinatie van foto’s en tekst is deze content ‘snackable’ en makkelijk te verwerken.


Op zoek naar meer inspiratie? We voegen regelmatig fraaie voorbeelden toe aan onze website, overzichtelijk gegroepeerd op toepassing.


Bekijk het volledige overzicht

Wat ga jij creëren?

Het maakt niet uit of het om een productcatalogus, personeelsblad, jaarverslag, whitepaper, of een offerte gaat, met Instant Magazine komt jouw volgende project tot leven!

Nieuw bij Instant Magazine? Start een gratis trial voor 7 dagen.