Instant News

De Drag & Drop-editor is in maart gelanceerd en sindsdien zijn we non-stop bezig om nieuwe features te lanceren en bestaande te perfectioneren. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste updates van de afgelopen maanden en een voorproefje van wat er nog aan komt.

Verbeteringen voor de navigatiebalk

We hebben de styling opties voor navigatiebalken aanzienlijk verbeterd. Je kunt de navigatie nu verplaatsen, je creativiteit de vrije loop laten met nieuwe kleurkeuzes en zelfs pagina's rechtstreeks aan de navigatiebalk zelf toevoegen.

Beschikbaar voor alle licenties.

Je vindt het bij Theme > Navigation.

Bynder integratie

We hebben samen met Bynder, het #1 platform voor digital asset management, een nieuwe integratie ontwikkeld die je meer controle geeft over je content. Het is nu mogelijk om je Instant Magazine media library te koppelen aan je Bynder-account.

Beschikbaar vanaf de Expert licentie. Een Bynder account is vereist.

Je vindt het in het linkerpaneel van de media library.

Columns rangschikken

Je hebt nu nog meer creatieve vrijheid met de optie om Columns binnen Blocks te rangschikken. Je kunt dit apart instellen voor desktop, tablet en mobile, zodat je de paginastructuur kunt customizen voor verschillende schermgroottes.

Beschikbaar voor alle licenties.

Je vindt een sleep icoon in de oranje Column tab.

Features om te voldoen aan de AVG

We hebben verschillende nieuwe features ontwikkeld die je helpen om te voldoen aan de AVG: IP-adressen anonimiseren, cookie consent en de mogelijkheid om opgeslagen data te managen. Check vooral ons blog over Instant Magazine en de AVG.

Beschikbaar voor alle licenties.

Je vindt cookie consent en IP anonymization in de Publication Settings onder Basics en Marketing. Beheer opgeslagen data via Dashboard > Account > Stored data.

Exporteren naar pdf (beta)

Een van onze meest gevraagde features is nu live in beta! Het is nu mogelijk om publicaties te exporteren als een printbare pdf (in liggend formaat).

Beschikbaar voor alle licenties.

Je vindt het bij Publishing Settings > Export to PDF.

Comprimeren naar ZIP (beta)

Je kunt publicaties nu comprimeren naar een downloadbaar ZIP-bestand. Gebruik dit als je publicaties wilt hosten op je eigen server.

Beschikbaar vanaf de Expert licentie.

Je vindt het bij Publishing Settings > Compress to ZIP.

Lead generation formulier

Het genereren van leads met Instant Magazine is een stuk makkelijker geworden! Met de nieuwe lead generation feature kunnen lezers je publicatie alleen openen door een formulier in te vullen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om je publicatie pas na een aantal pagina’s af te schermen.

Beschikbaar vanaf de Advanced licentie.

Je vindt het bij Publication Settings > Access control > Lead generation.

De Instant Magazine roadmap

In onze product roadmap vind je alle nieuwe features en updates die al gelanceerd zijn en ontdek wat je allemaal nog kunt verwachten.


In de komende maanden verbeteren we het gebruik van overlays én werken we hard aan reporting, marketing triggers en een aantal nieuwe content elementen.

Deel Instant News met vrienden en collega's: